2017年2月28日星期二

Vergelijk draadloze TV PAT-220 Model afzender en PAT-330


PAKITE merk Draadloze AV afzender is uitgegroeid tot meer en meer populair, maar aangezien het karakter van draadloze product heel bijzonder is, zo veel klanten mogelijk misverstand.

Model PAT-220 is Draadloze TV Zender voor zowel te verzenden digitale en analoog signaal door 433.92MHz draadloos transmissie; 2.4GHz ISM frequentieband; ondersteuning van 150 meter zendbereik op lijn van het zicht; en it-ondersteuning38kHz infrarood afstandsbediening, waardoor u kunt remote controle de kanalen per einde ontvanger/televisie.

Maar PAT-330 is 2,4 GHz ISM frequentieband; ondersteuning van 150 meter zendbereik op lijn van het zicht; zowel digitale als analoge signaal door 433.92MHz draadloos doorgeeft, maar bieden geen ondersteuning voor dit model IR afstandsbediening, zodat u niet kanalen op de ontvanger einde veranderen kunt als ontvanger("Receiver") en zender("Transmitter") aan verschillende kamers geplaatst waren.

De reden waarom wij stellen voor gebruiker Kies PAT-220 voor televisie is omdat de ir-afstandsbediening functie. De meeste klanten kiezen dat onze draadloze TV Sender is voor plan te plaatsen van zender("Transmitter") en ontvanger("Receiver") op verschil kamers, dus PAT-220 beter voor televisie gebruiker is. 

PAT-330 is geschikter voor cctv camera video van cctv camera om te controleren, aangezien cctv camera geen noodzaak is om kanalen wijzigen of toevoegen/het volume te verlagen, dus PAT-330 veel gunstige voor cctv camera gebruiker is verzenden.

Beste klanten, bevestig met behulp van de omgevingen met onze verkoop voordat doen op het Reglement, we zouden niet graag zien dat u verkeerde volgorde leiden van uw draadloze TV Sender kan niet werken.

Source: Vergelijk draadloze TV PAT-220 Model afzender en PAT-330

没有评论:

发表评论