2017年2月28日星期二

Πώς μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα Κιτ Audio Video Μεταφοράς;


Ένα ασύρματο AV (ήχου / εικόνας) Κιτ μετάδοσης λειτουργίες με τον ίδιο τρόπο όπως ένα ασύρματο οικιακό δίκτυο, ραδιοσυχνοτήτων κύματα που ταξιδεύουν μεταξύ του πομπού και ενός δέκτη. Ο χρήστης απλά πρέπει να συνδεθείτε το κιτ ασύρματη μετάδοση AV μεταξύ STB και τηλεόραση, χωρίς την ανάγκη προσαρμογών ασύρματο σήμα. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στο πακέτο, με το εξαίρεση τα καλώδια AV και το καλώδιο IR.


  • 3 τεμ Mini - υποδοχή σε RCA Jack Cable?
  • 1 τεμ IR καλώδιο?
  • 2 τεμ 5V τροφοδοτικό / 1A Δύναμη?
  • 1 τεμ Εγχειρίδιο χρήστη?


Διορθώστε τη σύνδεση ασύρματου κιτ ήχου μετάδοση βίντεο από τα παρακάτω βήματα:
1. Τοποθετήστε ασύρματο πομπό av με Set-Top Box (STB). Βύσμα το ένα άκρο του καλωδίου RCA AV στην έξοδο AV του STB, συνδέστε τη δύναμη μετασχηματιστή σε μια πρίζα για την εξουσία.
2. Τοποθετήστε δέκτη ασύρματου AV με οθόνη ή Τηλεόραση, συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου RCA AV στην είσοδο AV της τηλεόρασης, συνδέστε το τροφοδοτικό σε μια πρίζα για την εξουσία.
3. Τοποθετήστε το ασύρματο δέκτη AV δίπλα στο ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ. Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου RCA AV στην είσοδο AV της τηλεόρασης, συνδέστε το τροφοδοτικό σε μια πρίζα για την εξουσία.
4. Συνδέστε βύσματα RCA στο άλλο άκρο του av καλωδίου στις εξόδους AV στο πίσω μέρος του STB, Plug RCA βύσματα από την άλλη άκρο του καλωδίου AV στις εισόδους AV στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.
5. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση με το τηλεχειριστήριο. Πατήστε το κουμπί Μενού. Επιλέξτε "εισόδου Video" και επιλέξτε την είσοδο AV στην οποία το καλώδιο AV είναι συνδεδεμένος.

Είναι περιπλέκεται από την περιγραφή, αλλά αν θα επιλογές από τον εαυτό σας ή την επανεξέταση από το βίντεο, το οποίο θα είναι πολύ απλή. Μπορείς Αφήστε μήνυμα στο www.pakite.net/gr/ , εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Source:Πώς μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα Κιτ Audio Video Μεταφοράς;

没有评论:

发表评论