2017年2月28日星期二

Nieuwe kans op PAT-580 HDMI draadloos


De prijs per meeteenheid van Full HD draadloos av afzender)Wat is het?) duur, maar het zendbereik is zeer kort. Dus nu PAKITE ontwikkelen een Nieuw model Draadloos HDMI zender en ontvanger met lange zendbereik maar goedkoper.

PAT-580 is nieuwste HDMI av afzender ontwikkeld door PAKITE. Meeste van typische model zoals PAT-220/PAT-530 is een RCA-stekker, maar nu, de meeste van de tv, kabelbox heeft HDMI-aansluiting alleen, dus we moeten volgen de keer. Het is een nieuw model met interface - HDMI, die ondersteuning bieden voor HDMI 1.4/2.0.

Kijk op de zender("Transmitter"), er is een HDMI-ingang, twee HDMI-interface en een andere HDMI-uitgang. HDMI-ingang is voor verbinden met signaalbron, zoals DVD /TV, kabelbox/ NVR, de HDMI-uitgang is voor rechtstreeks verbinding maken met TV, waardoor een PAT-580 sets twee set TV kon aansluiten. Over de ontvanger, is er slechts één HDMI-uitgang interface verbinden met TV, het houdt de lange afstand transmissie functie, dus u de PAT-580 op verschillende kamers plaatsen kunt.

Het zendbereik 300 meter is voor open ruimte, als er is obstakels tussen zender("Transmitter") en ontvanger("Receiver"), dan de transmissie afstand zal worden verzwakt, na het verstrijken van een muur, het zendbereik ongeveer 10-15 meter. De transmissie afstand is ook afhankelijk van de wanddikte.

Welkom bij het onderzoek over sturen draadloze av afzender, hebt u om het even welk vragen of eisen, Welkom bij laat het ons weten.

Source: Nieuwe kans op PAT-580 HDMI draadloos

没有评论:

发表评论