2017年2月28日星期二

Πώς να κάνει το απλό αλλά αποτελεσματικό;


Τώρα, εγώ θα σας δείξει πώς να κάνει εκπομπής αναλογικού ήχου / βίντεο από μια τηλεόραση για να μια άλλη τηλεόραση με ασύρματο.
Πρώτα θα πρέπει να έχετε στο σετ Wireless AV Sender, εάν έχετε δύο ή περισσότερα τηλεόραση, τότε θα θα χρειαστεί περισσότερο δέκτη, αυτό εξαρτάται από την τηλεόραση ποσότητα σας, μία τηλεόραση χρειάζεται ένα τεμ δέκτης.
Δεύτερον, να αναλύσει το περιβάλλον χρήσης σας, αν θα χρησιμοποιήσετε tv σε διαφορετικά δωμάτια και διαφορετικό όροφο, θα πρέπει να επιλέξετε τον πομπό με μεγάλη εμβέλεια μετάδοσης, Παράδειγμα: αν θέλετε να χρήση σε διαφορετικό όροφο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε PAT-260, Η υποστήριξη αυτή λειτουργία που χρησιμοποιείται σε δεύτερο όροφο, αλλά θα πρέπει να δώσουν προσοχή είναι 1 όροφο είναι Max, αφού διαπεράσει έναν όροφο, η μεταφοράς σε μεγάλη απόσταση δεν πάνω από 50 μέτρα.

 

Built-in σε όλο τον κόσμο ασύρματη 2.4GHz μονάδα ISM Band RF
8 κανάλια για το κανάλι συχνότητας 2.4GHz μεταγωγή
Διαβίβαση απόσταση έως και 150 μέτρα
/ PAL μορφή βίντεο NTSC
Υποστήριξη IR Remote Control
Υποστήριξη Αναλογική / ψηφιακό σήμα εισόδου και εξόδου
Τρίτον, αφού επιλέξετε τα σωστά μοντέλα, στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να συνδέσετε το καλώδιο AV με τη συσκευή, πομπό συνδεθείτε με το σήμα πηγή, δέκτης συνδεθεί με την οθόνη. Αν δεν υπάρχει σήμα, Pls βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο AV συμφωνημένα σωστή υποδοχή, εάν δεν θα οδηγήσει σε καμία σήματος ή όχι το βίντεο, τότε θα πρέπει Ελέγξτε τη σύνδεση AV είναι σωστή ή να αλλάξετε ένα άλλο καλώδιο AV.

Τέλος, απλά συνδέστε τόσο πομπό και δέκτη να πάρει την εξουσία, και να ελέγξετε τόσο το τροφοδοτικό και ο δείκτης της συσκευής φώτα ή not.Pls επιβεβαιώνουν PAKITE τροφοδοτικό είναι 5V / 1A.

PS: PAT-260 Ασύρματη αποστολέα AV είναι η υποστήριξη IR Τηλεχειριστήριο, αν δεν μπορείτε να τα κανάλια στο τέλος της τηλεόρασης όταν η τηλεόραση και set top box στα διαφορετικά δωμάτια, pls τοποθετήστε τον πομπό πάνω στην πηγή του σήματος και να κρατήσει την ενδεικτική λυχνία του πομπού και το υπέρυθρο φως του σήματος πηγή σε μια γραμμή, αλλά ο πομπός διογκώνεται 2 εκατοστά.

Εάν οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την ασύρματη αποστολέα AV καλωσόρισμα επικοινωνήστε με PAKITE, Μπορείτε να αφήσετε το μήνυμα στο www.pakite.net/gr/ ή επικοινωνήστε με pawm611@pakite.net ταχυδρομείου, μόλις λάβει σας μηνύματος, οι πωλήσεις μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Source: Πώς να κάνει το απλό αλλά αποτελεσματικό;

没有评论:

发表评论