2017年2月28日星期二

Ανάλυση των Πολυμέσων Video Conferencing


 Με τον υπολογιστή-centric εκλαΐκευση της τεχνολογίας των πολυμέσων και βελτίωση, έφερε νέα μέσα και τις μεθόδους για το έργο της Διάσκεψης. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, video conferencing, εξ αποστάσεως εκπαίδευση, και άλλους τομείς της τεχνολογίας οπτικών πληροφοριών που χρησιμοποιούνται ευρέως στην αίθουσα συνεδριάσεων. Multimedia αίθουσα συνεδρίων με την ποικιλομορφία του λειτουργίες (όπως ζωντανά συναντήσεων, ακαδημαϊκό εκθέσεις, εκπαίδευση, διδασκαλία, κλπ) εξαπλώθηκε γρήγορα. Multimedia αίθουσα συνεδριάσεων, είτε για να κάνει μια έκθεση, συνοπτική έκθεση, παρουσίαση προϊόντων, κλπ, Σχ διαδραστική λειτουργία του υπολογιστή, κείμενο, ήχο, βίντεο, έκθεση ζωγραφικής, να κινητοποιήσει πλήρως στους συμμετέχοντες την αισθητηριακή αντίληψη, βελτιώνοντας σημαντικά το αποτέλεσμα της συνάντησης. αίθουσα συνεδριάσεων έχει εισέλθει η εποχή των πολυμέσων!

1. Τρόπος video conferencing

   συστήματα video conferencing, επίσης γνωστή ως τηλεδιάσκεψης σύστημα, αναφέρεται σε δύο ή περισσότερα άτομα ή ομάδες σε διαφορετικά μέρη, μέσω των γραμμών μεταφοράς και των πολυμέσων εξοπλισμού, ήχου, εικόνων και έγγραφα αμοιβαία μεταφορά, άμεση και διαδραστική επικοινωνία, το σύστημα Εξοπλισμός για την επίτευξη των στόχων της Διάσκεψης. Χρησιμοποιώντας video conferencing καλεί, εκτός από το να καλέσει μπορείτε να δείτε τους ανθρώπους και την ανταλλαγή γλώσσας, αλλά και για να δείτε εκφράσεις του προσώπου τους και τις χειρονομίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι σε διάφορα μέρη, όπως επικοινωνία στο ίδιο δωμάτιο.

   Ένα σύστημα / V αποτελείται από υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, DVD, VCR (βιντεοκασέτα recorder), μηχανές MD, φυσική περίπτερο, μίξερ, μικρόφωνο, ενισχυτή, ηχεία, ψηφιακές συσκευές εγγραφής βίντεο και άλλο εξοπλισμό A / V της σύνθεση. Για να ολοκληρώσετε ένα ποικιλία των γραφικών πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μίας ποικιλίας λογισμικού, DVD / Δίσκους CD, βιντεοκασέτες, όλα τα είδη των αντικειμένων, ήχου) λειτουργίες αναπαραγωγής? να την επίτευξη πολλαπλών λειτουργιών αίθουσα ζωντανό ήχο, μετάδοση, με προβολή σε μεγάλη οθόνη συστήματα, Παρέχει άριστη ηχητικά και οπτικά εφέ. Και με DVR, ολόκληρη η διαδικασία μπορεί να εγγραφεί στο DVR για να διευκολύνει τις μελλοντικές έρευνες αφιερώματα.

2. Οι αιτήσεις της τηλεδιάσκεψης

  Εφαρμογές του συστήματος τηλεδιάσκεψης χρησιμοποιείται ευρέως, που χρησιμοποιείται κυρίως σε διάφορες πτυχές του δικτύου video conferencing, τηλεϊατρική, την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, κ.λπ., και χρησιμοποιείται ευρέως στην κυβέρνηση, στρατιωτικών, των επιχειρήσεων, της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, της ηλεκτρικής ενέργειας, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης, των κινητών αξιών, τη χρηματοδότηση, κατασκευής και σε άλλους τομείς.

3, Οφέλη της τηλεδιάσκεψης:

Ø Επιτάχυνση προϊόν κύκλους ανάπτυξης και να συντομεύσει το χρόνο διάθεσης στην αγορά.
Ø Μείωση του κόστους μετακίνησης.
Ø Η αποτελεσματική χρήση των του χρόνου των εργαζομένων.
Ø Παροχή ευρύτερη, βαθύτερη αντιμετωπίζουν την πρόσληψη και τη βελτίωση των αποφάσεων της ποιότητας πρόσληψης.
Ø ισορροπία εργασίας / ζωής, διατήρηση των εργαζομένων.
Ø Επιτάχυνση λήψη αποφάσεων, τη βελτίωση της ικανοποίησης των εργαζομένων.
Ø την ολοκλήρωση Πιο εύκολα η απομακρυσμένη πρόσβαση ειδικός ή υπάλληλο καθήκοντα.
Ø επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους έκταση.
Ø Βελτίωση και το γραφείο στο σπίτι εργαζόμενους, τους πελάτες, τους συνεργάτες και την αποτελεσματικότητα των προμηθευτών επικοινωνίας.
Ø Μείωση υδρογονανθράκων των εκπομπών και τη βελτίωση του περιβάλλοντος, για να λύσει το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης

4. Τεχνολογία της τηλεδιάσκεψης

  Βίντεο διάσκεψη μετάδοση δεδομένων πολυμέσων σύστημα, όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα των δεδομένων σήμα πηγής ήχους και κινούμενες εικόνες, δεν μπορούν να μεταφερθούν στη γενική συνθήκες της ψηφιακής γραμμής. Με βάση τα πρακτικά αποτελέσματα της απαιτήσεις,
ο διάδοση του ήχου και της εικόνας του σήματος θα πρέπει να είναι συνεχώς λεία, άλλα βοηθητικές λειτουργίες μπορούν εύκολο στη χρήση. Ως εκ τούτου, η συμπίεση Tone εικόνα, συνθήκες της γραμμής επικοινωνίας, ανταλλαγή δεδομένων και άλλες πτυχές της εφαρμογή έχουν υψηλές τεχνικές απαιτήσεις του συστήματος ήχου.

5. Τάσεις της τηλεδιάσκεψης

   Η τρέχουσα εφαρμογή της αγοράς conferencing βίντεο για να τις δουν όλοι, αλλά στο μέλλον, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να εφαρμοστεί καλύτερα για όλους τους τομείς της κοινωνίας. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν την ποιότητα μετάδοσης, την ακεραιότητα, το κόστος, ανάλογα με την ήχου / εικόνας. Όσον αφορά τα πρότυπα, Resource Reservation Πρωτόκολλο (RSVP) βοηθά στην αποφυγή συμφόρησης του δικτύου και την εξασφάλιση της μετάδοσης ποιότητα video conferencing? Αν και σε πραγματικό χρόνο πρωτοκόλλου μεταφοράς (RTP) δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακεραιότητα της μετάδοσης δεδομένων, μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο timestamp για να χειριστεί τις σχέσεις χρονισμού, τότε η ακολουθία διαδικασία μετάδοσης δεδομένων είναι δεν διαταράσσεται.
  Βίντεο επικοινωνία θα γίνει ευκολότερη, το κόστος θα είναι χαμηλότερο, το παραδοσιακό συνάντηση μοντέλο ήταν μακριά από την ικανοποίηση των αναγκών της εποχής του Διαδικτύου. ο σύστημα τηλεδιάσκεψης ως υποστήριξη για τους ανθρώπους σε πραγματικό χρόνο απομακρυσμένη ανταλλαγές πληροφοριών, συνεργατική σύστημα εργασίας, έτσι ώστε τα μέλη μπορούν να συνεργάζονται εξ αποστάσεως διαισθητικό, το πραγματικό βίντεο / επικοινωνία ήχου.

   Σύγχρονη αίθουσα συνεδρίων πολυμέσων έχει γίνει ένα νέο σύγχρονο κτίριο γραφείων ένα όλο και πιο σημαντική κατηγορία σχεδιασμού, με την πάροδο του χρόνου, η ποιότητα του ήχου και βίντεο και η ολοκλήρωση του δικτύου έχουν υποβάλει μια νέα έννοια. σχεδιασμός αίθουσα συνεδριάσεων και ολοκλήρωση του συστήματος είναι επίσης ένα υψηλότερο τεχνικές απαιτήσεις.

Source: Ανάλυση των Πολυμέσων Video Conferencing

没有评论:

发表评论