2017年2月28日星期二

Pakite οργάνωση «πετώντας ομάδα όνειρο αναχώρησαν» υπαίθρια εκπαίδευση του προσωπικού


Η ίδια ομάδα μπορεί να είναι μέτρια, μπορεί να έχουν ένα μέλλον. Προκειμένου να βελτιωθεί το νέο προσωπικό και την παλιά ομάδα του προσωπικού, για την αύξηση της αμοιβαίας αγάπης μεταξύ 8 Σεπτεμβρίου 2012, το παλιό και το νέο «ομοιογενής ομάδα, που φέρουν όνειρο» προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους δραστηριότητες των εργαζομένων. 

   Μετά την ομαδοποίηση, μαντεύοντας το χαρούμενο συμβάν, σπάζοντας τους φραγμούς μεταξύ των ανθρώπων, εγκαθίδρυσε την βάση για την αμοιβαία κατανόηση, δημιουργήστε ένα όνομα ομάδας. Στη συνέχεια οργάνωσε μια ομάδα για να μαντέψει το Ιδιωματισμοί, φράσεις και άλλες δραστηριότητες. 

   Τέλος, το ισχυρό ντουέτο, των δραστηριοτήτων της κάθε ομάδας είναι διαφορετική, αλλά δεν είμαστε πάνω από το επίπεδο, αλλά στη διαδικασία, θα θερίσεις ό, τι συναισθήματα, τη σκέψη και πρότυπα συμπεριφοράς του έργου πριν, εμπόδια στο έργο τους, ομάδες μαντέψει το ιδίωμα να ανεβάσετε, τι παραμόρφωσης επηρεάζει την εφαρμογή. 

   Από την ομάδα, επίδειξη, ολοκληρωμένη παραγωγή προσωπικού μπορεί να ενισχύσει κατανόησης και την ικανότητα να επικοινωνούν, ενίσχυση του πνεύματος να χτίσει εξαιρετική ομάδα, τους συναδέλφους μελέτης και πρακτικής και εκπαίδευσης, βιωματικής μάθησης και απόδοσης, με περισσότερη ζωή αλλάζει. 

   Εμπειρία, προσήλωση, συνεργασία, τη χαρά της επιτυχίας, θάρρος πίσω, ο καθένας είναι βαθειά αισθητή, «άνευ ραφής ομάδα», καθώς και η ομάδα στηρίζεται με την ουσία του ατόμου. Από αυτή τη φορά, η φύση του το άγχος και την πίεση, το πράσινο γρασίδι και το γαλάζιο ουρανό, πετώντας καρδιά συναίσθημα, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, το κίνητρο και ώθηση για την εταιρεία του ανθρωπιστικών κτίριο και παρέχει μια σταθερή βάση για την αειφόρο ανάπτυξη.

Source: Pakite οργάνωση «πετώντας ομάδα όνειρο αναχώρησαν» υπαίθρια εκπαίδευση του προσωπικού

没有评论:

发表评论