2017年4月28日星期五

Έξυπνη ασύρματη Αποστολέας TV για την τηλεόραση εγκατάσταση


Ασύρματο Αποστολέας tv (επίσης γνωστή ως βίντεο αποστολέα, Digisender, ή Ασύρματος av αποστολέα) εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη, δεν έχει σημασία για θύρα RCA/AV av αποστολέα, ή για Αποστολέας av HDMI, αλλά ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να προσοχή.

Σαν smart AV αποστολέα υποστήριξη δύο ομάδα av εισόδου και 38 / 56KHz ζώνη συχνότητας IR τηλεχειριστήριο. Αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πομπός και δέκτης πρέπει να είναι τα ίδια κανάλια, ή θα είναι δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Πομπός("Transmitter") και δέκτης("Receiver") πρέπει να διατηρούνται στο ίδιο κανάλι (RCA ή HDMI).
α. 433MHz Wireless πρόσβαση C1-C8 πρέπει να είναι ίδια, κανονική ελέγχου στο δέκτη θα είναι εντάξει.
b. διατήρηση Τηλεχειριστήριο IR ζώνη συχνοτήτων F1/F2 θα πρέπει να είναι ίδια, κανονική F1 είναι 38KHz συχνοτήτων και F2 είναι 56KHz συχνότητα μπάντα.
γ. δεδομένου ότι η smart tv στην τηλεόραση αποστολέα υποστήριξη δύο ομάδα av εισόδου, έτσι ώστε να εισόδου σήματος πομπού είναι AV1, τότε το σήμα εξόδου του δέκτη πρέπει να AV1.
δ. Κρατήστε πομπός και δέκτης ήταν τα ίδια κανάλια, σαν πομπός ήταν 01 κανάλια, τότε δέκτη πρέπει να 01 κανάλια. Αν για άλλους Dial διακόπτη επίσης πρέπει να είναι ίδια.
e. Κρατήστε δύο πομπός και δέκτης ήταν τα ίδια κανάλια και, στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε την παραπάνω λειτουργία στα άκρα του δέκτη.


Ασύρματο Αποστολέας TV είναι μια ασύρματη γέφυρα μεταξύ δορυφορικό δέκτη και την τηλεόραση, έτσι πρέπει να κρατάμε όλοι γέφυρα στο ίδιο «υψόμετρο» για να βεβαιωθείτε ότι σήμα μπορεί να περάσει μια άλλη πλευρά.

Source:

Έξυπνη ασύρματη Αποστολέας TV για την τηλεόραση εγκατάσταση

没有评论:

发表评论