2017年4月28日星期五

Αν χρειαστεί ασύρματος πομπός δέκτης για διαφορετικό πάτωμα;


Μερικοί από τους πελάτες θα λαμβάνουν Ασύρματος πομπός και δέκτη για σύνδεση με τους TV Box και CCTV κάμερα για τηλεόραση και οθόνη, αλλά ο κάτοχος του σπιτιού δεν θα αφήσει τους καλώδια τρέχει στο σπίτι, έτσι που το εμπορικό σήμα (αποστολέα) Ασύρματος avΤι είναι) θα ήταν καλύτερα για τότε;



Το πρώτο μοντέλο PAT-360:
Αυτό το μοντέλο έχει 350 μέτρα εμβέλεια μετάδοσης στη γραμμή της όρασης, αλλά αφού περάσει έναν όροφο, τότε η απόσταση μεταφοράς είναι 15 μέτρα. Αλλά αυτό το μοντέλο δεν υποστηρίζουν IR τηλεχειριστήριο, οπότε κανονικά θα προτείναμε CCTV Camera(RCA jack, not HDMI jack) χρήστης επιλέξει αυτό το μοντέλο, είναι μόνο για λήψη βίντεο, δεν χρειάζεται να αλλάξετε το πρόγραμμα.


Το δεύτερο μοντέλο PAT-260:
Αυτό το μοντέλο είναι υποδοχή RCA/AV, όχι HDMI υποδοχή, έχει την ίδια μετάδοση κυμαίνονται και να διεισδύσουν σε ικανότητα με PAT-360 του πομπού. Αυτό λειτουργία υποστήριξης 38 khz συχνότητα μπάντα, κατάλληλο για σύνδεση με τηλεόραση, έναν πομπό και πολλοί δέκτες είναι υποστήριξη. Περισσότεροι από χρήστη TV θα θέλατε να επιλέξουν αυτό το μοντέλο.


Το τελευταίο μοντέλο PAT-266:
Αυτό το μοντέλο είναι υποδοχή RCA/AV, όχι HDMI υποδοχή, έχει την ίδια μετάδοση κυμαίνονται και να διεισδύσουν σε ικανότητα με PAT-260 του πομπού. Αλλά αυτό το μοντέλο υποστηρίζει δύο συχνοτήτων 38 / 56khz, τα μέρη πομπός υποστήριξη av μία ομάδα και μία ομάδα av έξω, το πιο κατάλληλο μοντέλο για τα προγράμματα-πελάτες πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κουτί τηλεόραση και DVD player, που θα είναι πολύ εύκολα για να αλλάξετε την πηγή του σήματος? Εκτός αυτού, αυτό το μοντέλο υποστηρίζει 56khz συχνοτήτων για ir τηλεχειριστήριο, περισσότεροι από συσκευή σπίτι εγκρίνει 38khz συχνότητα, εάν αλλάξετε τη συχνότητα ir σε 56khz, που θα μπορούσε να αποφύγει ir παρεμβολές.

Πάνω από τρία μοντέλα κατάλληλα για χρησιμοποιούνται σε διαφορετικούς ορόφους, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει περιορισμένη από το ασύρματο σήμα έχει πάντα μειώσει με τσιμεντένιο τοίχο, έτσι ώστε τα τρία μοντέλα επίσης θα ήταν καλύτερα για μεταχειρισμένο διεισδύσει 1 όροφος.
Source:

Αν χρειαστεί ασύρματος πομπός δέκτης για διαφορετικό πάτωμα;

没有评论:

发表评论