2017年4月28日星期五

Ψηφιακό σήμα ήχου βίντεο πομπό δέκτη PAT-550


Η παρακάτω εικόνα PAT-550, είναι τυπικό μοντέλο Ασύρματο τηλεοπτικό αποστολέα έντυπο PAKITE τεχνολογία, είναι θύρα RCA για την ανταλλαγή σημάτων av από ένα δωμάτιο σε άλλο δωμάτιο. (Για τη μετάδοση του σήματος HDMI ήχου/βίντεο, μπορείτε να επιλέξετε PAT-580 Αποστολέας av HDMI οποία με 300 μέτρα εμβέλεια ασύρματης μετάδοσης.)
Οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ PAT-550 και την άλλη μάρκα;

 PAT-550 υποστήριξη διαβιβάζει αναλογικό και ψηφιακό σήμα, έτσι ώστε να είναι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το σήμα εισόδου είναι ψηφιακό σήμα ή αναλογικό σήμα.
 PAT-550 αναπτύσσεται και παράγει από PAKITE, όλα τα προϊόντα ήταν δοκιμή τουλάχιστον τρεις φορές πριν από την αποστολή.
 Εμβέλεια ασύρματης μετάδοσης PAT-550 300 μέτρα στη γραμμή της όρασης, 25 μέτρα, αφού περάσει ένα τοίχο.
Πομπός  PAT-550 ("Transmitter") υποστηρίζουν μία ομάδα av σήματος στο και μία ομάδα σήματος av έξω, που σημαίνει ένα σετ PAT-550 υποστήριξη που συνδέονται με ένα σύνολο DVD και δύο σετ τηλεόραση.
 PAT-550 υποστήριξη έναν πομπό και πολλοί δέκτες, δέκτες είναι καμία ανώτερη περιορισμένη.
 PAT-550 μεταδίδει βίντεο σήμα ήχου μεταξύ ("Transmitter")πομπός και δέκτης("Receiver"), έτσι ώστε να έχει δεν θα επηρεάσει την άλλη ασύρματη συσκευή.
 PAT-550 υποστήριξη IR τηλεχειριστήριο, στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε το πρόγραμμα TV σε κάθε δωμάτιο έχει δέκτες.

Αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις, παρακαλώ πληροφορίες μας στην ιστοσελίδα του γραφείου μας: pakite.net
Source: 

Ψηφιακό σήμα ήχου βίντεο πομπό δέκτη PAT-550

没有评论:

发表评论