2017年4月28日星期五

IR Extender Wire ή Wireless


Όλα τα είδη των προϊόντων πλήθος στην αγορά, αλλά ασύρματο ήταν η κύρια τάση, αλλά μερικά από τα εξαρτάται από το προϊόν σύρμα.

Έτσι, οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ καλωδίων και ασύρματων; Εδώ λαμβάνετε παράδειγμα από το IR Extender.


Η εικόνα είναι Ασύρματο IR Extender. Ένα set extender περιέχει έναν ασύρματο πομπό και έναν ασύρματο δέκτη, ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτής της συσκευής Ασύρματο τηλεοπτικό πομπό Είναι το extender μόνο για την ασύρματη επέκταση του σήματος IR. Αυτή η μονάδα δεν χρειάζεται να συνδέεται με οποιαδήποτε συσκευή με καλώδιο, εκτός από το βύσμα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με USD / HDMI / RCA / SDI ..... οποιουδήποτε τύπου συσκευής. Απλά τοποθετήστε το δέκτη στην πηγή σήματος πρέπει να είναι επέκταση, και το τηλεχειριστήριο στο τέλος του πομπού. Εύρος μετάδοσης μέχρι 200 ​​μέτρα σε ανοιχτό χώρο.


Η εικόνα είναι σύρμα IR Extender, αυτή η μονάδα πρέπει να συνδεθεί με τηλεόραση ή set top box με καλώδιο USB, αλλά μόνο για να πάρει ενέργεια, επίσης θα μπορούσε να συνδεθεί με Plug για να πάρει την εξουσία. Αλλά παρακαλώ παρατηρήσατε: η μικρή κουκίδα είναι δέκτης και ο μεγάλος είναι πομπός. Μέθοδος χρήσης: Σύνδεση με υποδοχή USB με Ρύθμιση Top Box Για να πάρει τη δύναμη, και το κουτί δέκτη ραβδί στο τέλος set box top, τηλεχειριστήριο της κηλίδας πομπού. 

Όσον αφορά το ασύρματο IR Extender, μεταξύ του πομπού("Transmitter") και του δέκτη("Receiver"), η απόσταση μπορεί να είναι 200 ​​μέτρα, αλλά η απόσταση του καλωδίου IR Extender είναι όριο από το καλώδιο, οπότε εξαρτάται από τις απαιτήσεις και τη μέθοδο εγκατάστασης.
Source: 

IR Extender Wire ή Wireless

没有评论:

发表评论