2017年4月28日星期五

PAT-580 HDMI βίντεο πομποδέκτη / επέκταση αναθεώρηση




αγόρασα ένα σύνολο 300 μάρκα ασύρματο pakite hdmi av αποστολέα πομπός και δέκτης μοντέλο από το 2016 pat-580 στο τέλος του pakite Ltd, βλέπουμε από την εταιρεία pakite τεχνική εμπειρία οφέλη, το χαμηλό ποσοστό επισκευής, των υπηρεσιών και των τιμών.Είναι η μόνη που κατασκευαστές και για τους κατασκευαστές hdmi βίντεο αραίωσης 300 μέτρα.Γιατί μας πολύ καλή πώληση, συντήρηση, χαμηλό ποσοστό, αποφασίσαμε να κάνουμε για αυτό το νέο προϊόν μια καλή αξιολόγηση.Επειδή έχουμε πελάτες.
PAT-580 σχόλια από τους πελάτες μας
Όλοι οι πελάτες μας τα σχόλια της παραγωγής. η αποδοχή hdmi παρατείνει το ψήφισμα είναι 720 * 576p (έχουμε και πες τους αυτό το αγόρασα), ενώ στην πραγματικότητα, είναι το δωμάτιο ασύρματη μετάδοση καλή ποιότητα εικόνας.
πελάτες αγοράζουν ασύρματη hdmi πομπός και δέκτης στο βίντεο, hdmi εξοπλισμού για χρήση, τα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πως ο πομπός("Transmitter") και δέκτης("Receiver"), και πώς να το μέρος τους.Αυτό δεν είναι το πρόβλημα μας, τους δώσαμε βοήθεια, γρήγορα το πρόβλημα λύθηκε.Ορισμένοι πελάτες να συνδεδεμένα σωστά και να τους βάλουμε στο YouTube εγκατάσταση βίντεο.
Η χρήση του εξοπλισμού τους αναθεώρηση την πηγή του σήματος: χρήση εξοπλισμού, BLU - Ray, DVD, Stb (καλωδιακή, δορυφορική, IPTV) και το κουτί, hdmi βίντεο αραίωσης μπορούν να λειτουργούν πολύ καλά.Αλλά υπάρχει ένας πελάτης είπε ότι το BLU - Ray δεν δουλεύεις με αυτό το λόγο hdmi επέκταση, έξω, το μπλε είναι πολύ παλιό, καθώς και με την παράταση αυτή.μας πρότεινε ένα καινούριο BLU - Ray.
Πρόσφατα, η εταιρεία που αγόρασε 500 μάρκα από το σύνολο pakite hdmi παράταση της διάταξης pakite εταιρεία πάλι.


Source: PAT-580 HDMI βίντεο πομποδέκτη / επέκταση αναθεώρηση

没有评论:

发表评论