2017年4月28日星期五

Τι είναι η υποδοχή RCA


Πρώτον: AV Jack είναι ένα βύσμα τυπικής ευκρίνειας, που επίσης ονομάζεται υποδοχή RCA, τώρα το μεγαλύτερο μέρος της συσκευής έχει AV Jack.

AV είναι ένα είδους αναλογικού ήχου βίντεο Jack, η επαγγελματική υποδοχή για Μετάδοση AV, επίσης μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο καλώδιο μετατροπέα κουτί\/θέτω-top κουτί, DVD και δορυφορική όλα τα έχει αυτός ο τύπος Jack.

AV Jack είναι μια παραδοσιακή πρίζα Τηλεόρασης, αποτελείται από τρία είδη των χρωμάτων, παράδειγμα: κίτρινο, κόκκινο, άσπρο. Το κίτρινο είναι μετάδοση βίντεο, το λευκό και κόκκινο είναι η L & R ήχου. Είναι κατάλληλο για μετάδοση ήχου και βίντεο την ίδια στιγμή, AV Jack θα μπορούσε να μετάδοση βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι επειδή έχει έρχεται με ισχυρή και ισχυρή ικανότητα στην περιοχή μετάδοσης. αλλά δεν μπορεί να κάνει η VGA υποδοχή όπως αυτό. Υποδοχή HDMI υποστηρίζει 1080P, 720P ψήφισμα βίντεο εισόδου και εξόδου και επίσης να γίνει το πιο δημοφιλές Jack.

Σχετικά με Ασύρματο HDMI μετάδοση, θα ήθελα να αναφέρω ένα νέα HDMI ασύρματο προϊόν, 2016.09, PAKITE τεχνολογία περιορίζεται ξεκίνησε μια 5.8ghz ασύρματο HDMI αποστολέα που με 300 μέτρα εμβέλεια μετάδοσης, 8 επιλέξιμα κανάλια (διακόπτης Dip) και pakite είναι το μόνο ένας προγραμματιστής και κατασκευαστής αυτού του προϊόντος HDMI.

Ποια είναι η έννοια του AV\/RCA
Αναφέραμε το στην παραπάνω ενότητα, AV είναι αλληλένδετες αρχικά του Animation βίντεο, αυτό είναι συνήθως ονοματολογίας, αλλά μας καλεί τους φίλους ξένος είναι υποδοχή RCA. Οι περισσότεροι από τη συσκευή έχει AV Jack, χρησιμοποιείται συνήθως από τους ανθρώπους.
Source:

Τι είναι η υποδοχή RCA

没有评论:

发表评论