2017年4月28日星期五

DVD για τηλεόραση HDMI A / V πομπός εγκατάσταση




HDMI:
Πλήρες όνομα HDMI είναι High Definition Multimedia Interface. Υποδοχή HDMI είναι ένα είδος του jack πολυμέσων για ήχο και βίντεο. Είναι κατάλληλο για μετάδοση βίντεο ψηφιακό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να μεταδώσει σήματα βίντεο και ήχου την ίδια στιγμή, η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων μέγιστο είναι 2,25 gb/s.

Ασύρματος av αποστολέα:
Τώρα, Ασύρματος πομπός και δέκτης χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές περιοχές, όπως η εκπαίδευση, ψυχαγωγία, εμπόριο. PAKITE ασύρματος av αποστολέα χρησιμοποιούνται κανονικά στο ψυχαγωγία για χρήση στο σπίτι, όπως μεταδίδουν σήμα ήχου βίντεο από DVD για να TV από ασύρματα. Ασύρματη σύνδεση του πομπού και δέκτης κάνει πολύπλοκα οικισμός αυτός γίνει εύκολο για να το φτιάξω.

Εγκατάσταση:
Θα χρειαστείτε ένα σύνολο DVD και ένα σύνολο τηλεόραση με υποδοχή HDMI, μόλις σύνδεση του πομπού με DVD και τοποθετήστε τον πομπό πάνω από το DVD, δεύτερη σύνδεση δέκτη με τηλεόραση, δύναμη στο, θα είναι εργασία.

PAT-580:
Πρόκειται για νέα ανάπτυξη από PAKITE, πρόκειται για ψήφισμα 720 * 576P Ασύρματο HDMI AV αποστολέα. όσο για το φαινόμενο της μετάδοσης, θα πληροί εντελώς καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ευπρόσδεκτοι να στείλετε έρευνα.
Source:

DVD για τηλεόραση HDMI A / V πομπός εγκατάσταση

没有评论:

发表评论