2017年4月28日星期五

Νέα ευκαιρία σε ασύρματο HDMI PAT-580


Την τιμή μονάδας (αποστολέα) Ασύρματος av Full HDΤι είναι?) ακριβό, αλλά το Εύρος μετάδοσης είναι πολύ μικρή. Έτσι τώρα PAKITE αναπτύξει ένα νέα μοντέλο ασύρματο HDMI πομπό και δέκτη με μακρά κιβωτίου ταχυτήτων αλλά φθηνότερα.

PAT-580 είναι νεότερο Αποστολέας av HDMI αναπτύχθηκε από PAKITE. Περισσότεροι από το τυπικό μοντέλο όπως PAT-220/PAT-530 είναι RCA jack, αλλά τώρα, περισσότεροι από κουτί καλωδιακή τηλεόραση έχει υποδοχή HDMI μόνο, έτσι θα πρέπει να ακολουθήσουμε την εποχή. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο με διασύνδεση - HDMI, που υποστηρίζουν HDMI 1.4/2.0.

Κοιτάξτε στον πομπό("Transmitter"), υπάρχει δύο διεπαφή HDMI, μία είσοδο HDMI και μια άλλη έξοδο HDMI. Είσοδος HDMI είναι για να συνδεθείτε με πηγή σήματος, όπως DVD /Κουτί καλωδιακή τηλεόραση/ NVR, είναι η έξοδος HDMI για απευθείας σύνδεση με τηλεόραση, πράγμα που σημαίνει ένα σετ PAT-580 θα μπορούσε να συνδεθεί δύο σετ τηλεόραση. Σχετικά με το δέκτη, υπάρχει μόνο μία διεπαφή εξόδου HDMI σύνδεση με TV, κρατά το μεγάλης απόστασης λειτουργία μετάδοσης, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το PAT-580 σε διαφορετικά δωμάτια.

Το φάσμα μετάδοσης 300 μέτρα είναι για ανοικτό χώρο, αν είναι εμπόδιο μεταξύ πομπού("Transmitter") και δέκτη("Receiver"), τότε η απόσταση μετάδοσης θα να αποδυναμώσει, αφού περάσει ένα τείχος, την εμβέλεια μετάδοσης περίπου 10-15 μέτρα. Επίσης η απόσταση μετάδοσης είναι εξαρτηθεί από το πάχος του τοιχώματος.

Καλώς ήρθατε στην Αποστολή ερώτησής σχετικά με Ασύρματος av αποστολέα, εάν έχετε οποιαδήποτε ερωτήσεις ή απαιτήσεις, Καλώς να μας ενημερώσετε.

Source:

Νέα ευκαιρία σε ασύρματο HDMI PAT-580

没有评论:

发表评论