2017年4月28日星期五

Αποστολέας av PAKITE HDMI υποστηρίζει HDMI 2.0 έκδοση;


PAKITE ξεκίνησε ένα 300 μέτρα Αποστολέα βίντεο HDMI (γνωστή ως αποστολέα av HDMI) Τελευταία, και αυτό νέα HDMI προϊόν πήρε πολλές καλές σχόλια από τις πολλές οικογένεια. Το άρθρο είναι μια απάντηση για το HDMI διασύνδεση έκδοση, η οποία ζήτησε από κάποιο πελάτη.

Διασύνδεση HDMI 1.3 και HDMI 1.4
Γνωστό ως HDMI του Υψηλής ευκρίνειας διεπαφή πολυμέσων, είναι η πρώτη ψηφιακή διασύνδεση με υποστήριξη μη συμπιεσμένη ψηφιακή μορφή υψηλής ευκρίνειας, ήχου και έξυπνος και δεδομένα ελέγχου εντολή σε ένα μόνο καλώδιο.
1, Ethernet κανάλι: HDMI 1.4 έκδοση αύξηση το μονοπάτι δεδομένων επίτευξη υψηλής-speedtwo-τρόπο μετάδοση. Συσκευές που έχουν αυτή τη δυνατότητα θα είναι σε θέση να στείλει και λήψη δεδομένων σε 100 Mb / s μέσω Ethernet. Το κανάλι HDMI Ethernet επιτρέπει μια ενσωματωμένη συσκευή Internet-enabled HDMI μετοχή η σύνδεση στο διαδίκτυο με άλλα HDMI συσκευές χωρίς να χρησιμοποιήσετε άλλα καλώδια Ethernet.
2, ακουστικό επιστροφής κανάλι: το πιο πρόσφατο HDMI προσθέτει ένα κανάλι ήχου για να μειώσει την επεξεργασία και αναπαραγωγή του ήχου Ανεβάστε τον απαιτούμενο αριθμό των καλωδίων. HDTV λαμβάνει άμεσα περιεχόμενο ήχου και βίντεο, το νέο ακουστικό επιστροφής κανάλι επιτρέποντας υψηλής ευκρίνειας ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ χωρίς πρόσθετο καλώδιο και με το πρότυπο HDMI καλώδιο για την αποστολή ήχου για το A / V δέκτη.
3, HDMI 3D: Συσκευές HDMI 1.4 προδιαγραφή για τον ορισμό των κοινών 3D μορφή και ανάλυση, αυτή η προδιαγραφή κάνουν 3D σύστημα εισόδου / εξόδου μέρος του το τυποποιημένη, τυπική ανάλυση μέχρι δύο καναλιών 1080p.
4,4096 × 2160 ανάλυση: Οι πιο πρόσφατες προδιαγραφές για συσκευές HDMI μπορεί να υποστηρίξει τέσσερις φορές την ανάλυση 1080p HD ανάλυση. Η νέα προδιαγραφή υποστηρίζει 4096 × 2160 ανάλυση, κάνοντας τη διεπαφή HDMI για να χρησιμοποιηθεί σε πολλές ψηφιακό κινηματογράφο με την ίδια τυπική ανάλυση της μετάδοσης περιεχομένου.
5, την επέκταση υποστήριξη για χρωματικό χώρο: HDMI τεχνολογία είναι τώρα διαθέσιμο για την ψηφιακή κάμερες που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το χώρο χρωμάτων. Συσκευές HDMI με δυνατότητα προβολής υποστήριξη της sYCC601, Adobe RGB και Adobe YCC601, παρέχοντας μια πιο ακριβή, ρεαλιστική χρώμα όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα ψηφιακή βιντεοκάμερα.

Το προϊόν PAKITE 300m HDMI υποστηρίζει HDMI 2.0 έκδοση;
PAKITE μάρκα 300 μέτρα Αποστολέας AV HDMI υποστήριξη η νεώτερη έκδοση HDMI 2.0.
Source:

Αποστολέας av PAKITE HDMI υποστηρίζει HDMI 2.0 έκδοση;

没有评论:

发表评论